Biblioteca

https://www.elperiodico.com/es/badalona/20150330/la-biblioteca-canyado-i-casagemes-joan-argente-abre-las-puertas-4061876

Dues imatges de l’exterior i les instal·lacions de la Biblioteca de Canyadó

No és la primera vegada que hi anem, però sí la primera que reunim un grup nombrós -ja som 17- per visitar una biblioteca propera al nostre institut.

Escollim la Biblioteca de Canyadó, perquè la de Can Casacuberta fa molt poc que ha obert portes després d’un llarg període de remodelació, i no hi hem pogut concertar la visita.

En Jordi, el director de la Biblioteca de Canyadó i Casagemes-Joan Argenté ens atén amb una amabilitat proverbial i una simpatia que enamora. Tothom l’escolta amb atenció i sense perdre el fil; ell pregunta, proposa i suggereix perquè de nosaltres surtin tots els dubtes i expectatives que tindríem com a futurs usuaris de la xarxa de biblioteques públiques de Catalunya.

Tant ens ha agradat la visita i la xerrada que l’estona ens ha passat volant i, malgrat que molts portàvem la documentació necessària per fer-nos el carnet, ens ha faltat temps…, però no pas ganes!

Tornarem a trepitjar les sales de les biblioteques de Badalona i n’aprofitarem el que ens ofereixen, que és molt: molt atractiu i molt útil. Fins a la propera!

Foto de família del grup d’Acollida del curs 22-23: dijous 2 de març

Can Casacuberta_març 24

Nou curs, però l’aposta pel coneixement de l’entorn i pel foment de la lectura segueix intacta, fins i tot l’abracem amb més convicció cada dia!

Així és, doncs, que amb una bona representació de l’alumnat d’acollida, ens desplacem a la biblioteca de Can Casacuberta, la de referència de la ciutat i del Barcelonès Nord, per conèixer bé les instal·lacions i convertir-nos-en en usuaris.

Un cop feta la visita, en l’aire ja tebi de primavera, es percep la satisfacció d’haver entrat a formar part de dues comunitats: la dels ciutadans que gaudeixen dels serveis de les biblioteques públiques i la dels lectors que, a Badalona i arreu, persegueixen una mica de pau, de fantasia, d’emoció, de saviesa… entre les pàgines dels milers de llibres que esperen reposar a les nostres mans.

Seguirem, i per molts cursos, visitant biblioteques!

Aquí teniu algunes imatges del nostre recorregut entre llibres.

Design a site like this with WordPress.com
Per començar