Poesia plurilingüe

2021: El meu somni

Participem en la II Mostra de Poesia Plurilingüe que organitza Casa Àsia. Ens n’informa la nostra assessora LIC, Josefina Casanovas, i una representació de la nostra Aula d’Acollida pren la proposta com un repte. Aquest és el resultat.

Abubakar Muhammad_1r d’ESO

Harneet Dass_ 2n d’ESO

Usman Ali_4t d’ESO

I aquest és el muntatge que ens fa arribar Casa Àsia amb una mostra de l’activitat de tots els centres que han participat en la II Mostra de Poesia Plurilingüe. La veu dels/les nostres alumnes s’escolta en el minut: 7:17.

2022: El primer dia que…

Tornem a participar en la Mostra de Poesia plurilingüe que organitza Casa Àsia. Enguany, fem sentir la veu i les paraules del nostre alumnat de 1r i 2n d’ESO, que parlen d’un primer dia, molt especial per a ells.

Comencem amb l’Achraf, del Marroc, que ens parla, en català i àrab, del primer dia que es va fer molt de mal.

Achraf_2n ESO

Seguim amb la Dayana, de l’Equador, que ens explica, en català, castellà i anglès, el primer dia que va veure els seus germanets.

Dayana_2n ESO

En Shehryar, del Pakistan, parla, en català, castellà, urdú i anglès, del primer dia que va arribar a Catalunya.

Shehryar_2n ESO

I la Vi, del Vietnam, ens explica, en català i vietnamita, el primer dia que va amagar els seus sentiments.

Vi_1r ESO

Aquest és el vídeo que ens envia Casa Àsia: un fantàstic muntatge amb l’aportació de molts centres i persones que han participat en la III Mostra de Poesia Plurilingüe. Si voleu escoltar les veus dels nostres alumnes, feu atenció a la franja de temps compresa entre els minuts 5:38 i 6:57.

Design a site like this with WordPress.com
Per començar