Nadal

Obrim aquesta pàgina per deixar constància de les nostres activitats d’arrelament a l’entorn d’acollida, aprofitant la proximitat de les festes nadalenques.

Fira de Santa Llúcia_Nadal 22

Venim de Marroc i l’Índia, de Pakistan i Hondures, de Vietnam i Argentina, de Colòmbia i Guatemala. I celebrem la festa de les llums, de la Têt, de la desfilada dels nens… També fem l’arbre i el pessebre.

Viure la festa amb els altres ens fa sentir-nos, sentir-los a prop. Amb aquest objectiu, hem emprès una ruta per la Barcelona prenadalenca que ens ha acollit amb l’escalfor més grata que arriba del fred. Nadal també és acollida!

Us deixem amb les imatges del nostre passeig urbà.

I ara, la nostra mirada, ràpida i esquemàtica com nosaltres, sobre la Fira de Santa Llúcia.

Fira de Santa Llúcia_Nadal 23

Què té d’atractiu, de simpàtic, el mercat de Santa Llúcia, que cada any ens agrada anar-hi? Potser les llums, la música, l’originalitat d’alguns elements típics, la tradició que respira? Tots coneixem els costums i festes del nostre país. Els diferents ens atrauen, segurament, perquè no són tan diferents… El goig de celebrar junts l’alegria de viure, de trobar-nos i de retrobar-nos; de compartir regals i taula amb els de casa, mentre a fora cau la neu o brilla el sol, sembla que ens acosta, encara que vinguem de molt lluny.

Que així sigui sempre!

I, també, com sempre, imatges per al record:

Design a site like this with WordPress.com
Per començar